24 Απρ 2008

O Ξένος Τύπος έγραψε:

Νέοι δίσκοι στον αυτόματο μεταφραστή. Δεν πείραξα ούτε τελεία.

(Ετοιμάζω βαλίτσα, αφήστε με ήσυχο)

MADONNA Hard Candy (Warner)
* Φαινομενικά πρόθυμος να ανακουφιστεί από την πίεση της μίμησης σε κάθε στροφή, λεύκωμα στούντιο Madonna 11ο την βρίσκει μια κλίκα των παραγωγών - Timbaland, Danja, Pharrell Ουίλιαμς - που, σε ποικίλους συνδυασμούς, έχουν κάνει ήδη το ίδιο πράγμα με τη Νέλλυ Furtado, τη Britney Spears και Gwen Stefani. Φυσικά, αυτό που είναι Madonna, έχει αρχειοθετήσει ήδη τη απόκρουση προτού να κάνετε την κριτική.

* Η Σκληρή Καραμέλα δεν είναι καμία καταστροφή, αλλά λίγο περισσότεροι αυτή δεν θα είχαν πάει κακώς.
(
The Times).


NICK CAVE & The BAD SEEDS Dig Lazarus Dig!!! (Mute)

· Το ρολόι έξω, έρχεται εδώ το δέκατο τέταρτο κακό λεύκωμα σπόρων. Ο ήχος γκαράζ είναι ακόμα εκεί, το βαθύ baritone είναι ακόμα εκεί, οι φαβορίτες είναι ακόμα εκεί, αλλά τι είναι νέος είναι ενός pyschedelic, ο farfisa-οδηγημένος στρόβιλος καθώς επίσης και ένας σταθερότερος, παραδοσιακός βράχος αισθάνονται.

· Σκάψτε, Λάζαρος, Σκάψτε!!! θα αναθρέψει όχι μόνο τους νεκρούς, θα αυξήσει τα πνεύματα των κακών ανεμιστήρων σπόρου παλαιών και νέων.
(BBC
)


MAMMA MIA! – Original cast recording / Special edition (Polydor)

· Εάν συμπαθείτε ABBA - musicals - ή τη δεκαετία του '70 πρόκειται ΝΑ ΑΓΑΠHΣΕΤΕ αυτήν την ηχητική λωρίδα και εάν είστε όπως με - αυτό το cd θα σας έχετε που πηγαίνετε στο σπίτι γονέων σας και που ψάχνετε στη σοφίτα που βγάζει τα παπούτσια πλατφορμών και τα κοστούμια ελεύθερου χρόνου!!

· Αγόρασα αυτό το cd για τη μητέρα μου αφότου είδαμε την επίδειξη από κοινού. Το αγαπά και ακούει το καθημερινά στο αυτοκίνητό της. Έχω ακούσει το όταν είμαι στο αυτοκίνητό της με το της και ηχεί μεγάλο. Σας κάνει να θελήσετε να πάει βλέπει την επίδειξη πάλι!
(ebay)


JANET JACKSON Discipline (Island)

· Εκθέτει την τάση της για τον προφανή με την τοποθέτηση στα γάντια λατέξ και τις συνδέσεις δέρματος. Το Τζάκσον μπορεί καλός-κορίτσι-πηγαίνω-κακό της σουξέ για περίπου τέσσερα λευκώματα τώρα, αλλά δεν είναι αρκετά γίνοντη. Όχι όταν υπάρχουν εργασμένα παρομοιώσεις που επιβάλλονται («με γρατζουνήξτε όπως μια κιθάρα, φυσά τον ενισχυτή μου») και pornstar λυρικά ποιήματα («του σώματός μου εδώ, ενυδατώνω υγρό») που μουρμουρίζονται πέρα από τα suggestively squishy πληκτρολόγια.

· Οφείλει να πάρει τα μαθήματα από το αστέρι Missy Elliott φιλοξενουμένων, το οποίο παρουσιάζει στο 1 ότι είναι δυνατό να είναι και ακάθαρτο και αστείο.
(
Guardian)


ROLLING STONES / MARTIN SCORSESE – Shine A Light (Polydor)

· Όπως το βαρίδι Dylan, οι Πέτρες αναπτύσσονται στη σκηνή με τον εορτασμό της συγκίνησης της επανεύρεσης - μπορείτε να τους ακούσετε καταλαμβάνετε τους ξεχασμένους πολύτιμους λίθους από βαθιά στο τους σχίζω-και-ξεφτισμένος από μπροστά ή ανοίγετε τις νέες ζώνες ευχαρίστησης στα τραγούδια λογαριάσατε ήδη παιγμένος στο θάνατο. Όπως οποιοδήποτε ζωντανό λεύκωμα Πετρών, αυτό είναι για τη ζώνη παγκόσμιων μέγιστη βράχου & ρόλων ανακαλύπτοντας πάλι πόσο μεγάλοι είναι.

· Λάμψτε ένα φως είναι η ηχητική λωρίδα στην ταινία συναυλίας Martin Scorsese, η σύλληψη των Πετρών σε δύο Νέα Υόρκη παρουσιάζει το 2006, μια με Bill Clinton στο σπίτι. (Ίσως γίαυτό «Μερικά Κορίτσια»;) Του Jack White ντουέτα με Mick Jagger στο «Φλυτζάνι Αγάπης,» ενώ μαρμελάδες Τύπων Φιλαράκων στα Λασπώδη Ύδατα oldie «Καμπανίτης και το τσιγαριλίκι.» Η Χριστίνα Aguilera τραγουδά «Σε Ζωντανό Με Με,» αλλά χάνει όλο το χιούμορ.
(
Rolling Stone)


DIAMANDA GALÁS – Guilty, Guilty, Guilty (Mute)

· Οι κραυγές καταστροφής της που ηχούν όπως να πριονίσει John Cale μακριά στο viola) και ο πιό έξοχα, κάνουν «ουρανός» πιό τραγικό από τη Edith Piaf's αρχικό, μια εγκαταλελεημμένη σειρήνα αεροπορικής επιδρομής που υπογραμμίζει το γεροδεμένο, χορωδίες συναισθηματικά καταστροφής.
(
Decibel Magazine)




LENNY KRAVITZ – It Is Time For A Love Revolution (Virgin)

· Τρία σίγουρα πράγματα στη ζωή: θάνατος, φόροι, και η σταθερότητα του βράχου ηλικίας Aquarian Lenny Kravitz κόμμωση σε πλεξούδες. Η κακόφημος χαίτη του μπορεί να είναι κουρεμένος, αλλά τα τραγούδια σε τον είναι χρόνος για μια επανάσταση αγάπης παραμένουν τα ίδια: κιθάρα-βαρύς, psychedelic-swirly, και determinedly λουλούδι-τροφοδοτημένος. Kravitz ξέρει ακόμα πώς να το γυρίσει έξω μουσικά. ''

· Λέτε ότι θέλετε μια επανάσταση; Πτυχώστε μια μαργαρίτα πίσω από το αυτί σας και οδηγήστε το vibe, άτομο.
(
Entertainment Weekly)


R.E.M. Accelerate (Warner)

· Το νέο λεύκωμα «Επιταχύνει» είναι μια πολύ σκόπιμη απάντηση σε μια εσωτερική κρίση που Michael Stipe, ο τραγουδιστής της ομάδας, περιέγραψε όπως σημαντικός.
(
The New York Times)





MIKE OLDFIELD – Music Of The Spheres (Universal)

· Λαμβάνοντας υπόψη το μεμβρανώδες σκούπισμα και τα πολλαπλάσια overdubs των πρόωρων λευκωμάτων του, ήταν ένα καλό στοίχημα ότι Oldfield μια ημέρα θα έγραφε για μια ορχήστρα. Τα πολυάσχολοι ανοίγοντας και κλείνοντας τμήματα αυτού του opus 14 μερών και τα δύο αντηχούν πολύ τα Σωληνοειδή Κουδούνια.

· Η περικοπή επάνω στα Κλασικά FM-ταξινομημένα χοντρά κομμάτια, αυτό είναι τέλεια κόσμια κλασσική -κλασσικός-lite, αλλά μόνο ο λιχούδης πρέπει να καταναλώσει εντελώς ξαφνικά..

(The Times).


ADRIANO CELENTANO – Dormi Amore, La situazione Non E Buona (Clan)

· «Η επιστροφή ενός πρωτοπόρου - ο καλλιτέχνης λέει - ένας γεννημένος πολεμιστής που δεν θα σταματήσει ποτέ για να παλεύει προκειμένου να υπερασπίσει αυτού στον οποίο πιστεύει». Σύμφωνα με τις αδιακρισίες η σύγκρουση αυτού του βραδιού θα δει το Adriano που ανεβαίνει στο δαχτυλίδι ενάντια στη ρύπανση, πολιτική κακή μια από τη χώρα μας, η οικονομία, η υποβάθμιση τις εγκλιματίζει και όλη αυτά η κατάσταση που δεν είναι καθόλου καλή, όπως εκθέτει στο brano που στην επίδειξη δίνει στον τίτλο: Η κατάσταση της αδελφής μου (η γη) δεν είναι καλή.
(Stile.it)


k.d. LANG – Watershed (Nonesuch)

· Το κατακτημένο σύνολο αρχικών μπαλαντών προτείνει ότι μπορεί να είναι χρόνος για αυτόν τον χορτοφάγο να δοκιμάσει ένα κόκκαλο Τ.

· Η έλλειψη κολλώδους υλικού που έχει περιβάλει κάθε ένα από τα λευκώματά της από 1992's Ingénue συνεχίζεται με το μόνος-γραπτό, αυτοπαραγόμενο Yδροκρίτη, που αποτρέπει τον από την αύξηση επάνω από το επίπεδο καλαίσθητης μουσικής διάθεσης.

(The Times).

(Athens Voice, τ.210, 24.04.08)

5 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Μόλις ξεγύμνωσες την δισκοκριτική! Αριστούργημα!

Ανώνυμος είπε...

Αργύρης Ζήλος μετά από τριπλό εγκεφαλικό...

Γ.Ν. είπε...

Εγώ ευχαριστώ εσύ αμφότεροι. Σμίλεϋ.

ΣΑΥΡΑ είπε...

το κοκκαλο Τ μεταφραζετε σε μπριζολα, δεν το παιζω εξυπνη ειμαι απλα περαστικη και σκεφτηκα να στο πω

Γ.Ν. είπε...

Αγαπητή Σαύρα.
Τι μια ανόητη ερώτηση!
Εσύ κάνατε πολύ καλώς εκείνο εσύ διορθώσατε εγώ.
Εγώ ευχαριστώ εσύ.